ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

Δεν "λιώνουμε"
στον καύσωνα!
Δεν "ξεπαγιάζουμε"
στο κρύο!

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ (ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ) ESHA-FX

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα χειμώνα-καλοκαίρι

Γιατί χρειάζομαι σύστημα ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ (ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ) ESHA-FX;

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το σύστημα ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ (ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ);

Η εξωτερική θερμομόνωση (πολλές φορές αναφέρεται και ως θερμοπρόσοψη), είναι η τοποθέτηση θερμομόνωσης στις εξωτερικές επιφάνειες ενός κτίσματος.

Είναι μια μέθοδος που εφαρμόζεται 30 και πλέον χρόνια στην Ευρώπη και την Αμερική εναλλακτική ή και συμπληρωματική της συμβατικής μόνωσης (Μόνωση Διπλής Τοιχοποιίας και Μόνωση Σκυροδέματος).

Αποτελεί δε και τη μόνη λύση θερμομόνωσης & ανακαίνισης για παλιά κτίρια, καθώς παρέχει εξαιρετικό θερμομονωτικό και αισθητικό αποτέλεσμα, προσφέροντας μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Τι είναι το σύστημα ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ (ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ) ESHA-FX;

Είναι ένας συνδυασμός ελεγμένων και ποιοτικών υλικών που εφαρμόζονται στην εξωτερική τοιχοποιία του κτιρίου με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα τα οποία προστατεύουν τους εσωτερικούς χώρους από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και το ψύχος.

Το σύστημα ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ (ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ) ESHA-FX που διαθέτει η εταιρία ESHA (από το 1962 πρωτοπόρος στην παραγωγή υλικών μόνωσης κτιρίων) αποτελείται από:

ΤΙΜΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ (ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ) ESHA-FX;

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σημειώσεις

1) Αφορά καθαρή τιμή υλικών (δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ).

2) Βασίζεται σε μέσες καταναλώσεις υλικών για συνήθη υποστρώματα. Ο υπολογισμός αφορά μόνον τα κύρια υλικά 1 έως 6.

3) Περιλαμβάνει παράδοση στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών (απόθεση επί εδάφους). Για παραδόσεις εκτός Αθηνών υπάρχει επιβάρυνση μεταφορικού κόστους.

4) Αφορά σε θερμομόνωση με γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη, πάχους 5,0cm & συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ=0,031 W/mK Ο τελικός σοβάς είναι ακρυλικής βάσης, λευκού χρώματος και κοκκομετρίας 1,0mm.

5) Για διαφορετικά πάχη θερμομόνωσης και τελικού σοβά επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε την προσφορά μας και να επωφεληθείτε
της επιπλέον έκπτωσης 25%.

Επικοινωνήστε σήμερα με το τμήμα των Τεχνικών Συμβούλων της εταιρείας μας Τ. 210 5518702 και ζητήστε αναλυτική προσφορά για το ακίνητό σας.